Cuma, Nisan 26, 2024

Mafia: Definitive Edition, 28 Ağustos tarihinde çıkış yapacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz haftalarda Mafia Trilogy adlı paketin satışa sunulacağını ve bu paketin içerisinde yer alacak ilk oyunların Mafia II: Definitive Edition ve Mafia III: Definitive Edition olacağı belirtilmişti. Şimdi ise paketin üçüncü oyunu olan Mafia: Definitive Edition‘ın çıkış tarihi açıklandı.

Bugün yayınlanan fragman ile çıkış tarihi kesinleşti!

Geçen haftalarda gerçekleşen sızıntı sonucunda Mafia I‘in remake’i olacak olan Mafia: Definitive Edition hakkında bir takım bilgiler ortaya çıkmıştı. Büyük bir popülariteye sahip olan Mafia serisi yeni çıkacak oyun ile bu popülariteyi sürdürmeyi hatta artırmayı hedefliyor.

mafia definitiveMicrosoft Store sızıntısından toplanan bilgiler haricinde kimse resmi bir bilgiye sahip değildi. Bugün itibarıyla çıkış tarihi açıklandı lakin bunun haricinde başka bir şey açıklamayan firma ilerleyen günlerde daha farklı açıklamalarla oyuncuların karşısına çıkacaktır.

mafia definitive editionBugün çıkış yapan Mafia II: Definitive Edition ve Mafia III: Definitive Edition oyunları için de bir takım bilgiler verildi. Steam üzerinden Mafia II oyununu satın alan kişiler yeni çıkış yapmış olan Mafia II: Definitive Edition oyununu ek bir ücret ödemeden oynayabilecekler.

Mafia III’e sahip olan kişiler ise Steam, PlayStation 4 ve Xbox One üzerinden oyunu satın almışlar ise onlar da tıpkı Mafia II: Definitive Edition gibi Mafia III: Definitive Edition oyununa ek bir ücret ödemeden oynayabilecekler.

Ön siparişin faydasının görüldüğü bir konu ise Mafia: Trilogy’yi ön sipariş eden kişiler 2K Games üyeliği oluşturarak oyun içi özel eşyalara ve ögelere sahip olacaklar.

 

Mafia: Definitive Edition Trailer

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler