Perşembe, Nisan 25, 2024

Mahmut Orhan ve Sena Şener’in Düeti Dünyaya Açıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Klibin ve müziğin ilk çıkış tarihi olarak 12 Nisan 2016‘yı takvimler işaret ederken Mahmut Orhan ft. Sena Şener – Feel şarkısı YouTube‘a yüklendi. İlk yüklendiği anda biz Türk milletinin bu şarkıyı keşfetmesi bir kaç günü bulmuştu. Aradan biraz zaman geçtikten sonra bu efsane şarkıyı yapan kişilerin gerçekten Türk olduğunu gördük ve bu efsanevi şarkı dünyanın en ünlü müzik kanallarından birisi olan Ultra Music‘e çoktan yüklenmişti.

Sena Şener’in Efsanevi Sesi

Açıkçası ülkemizden böyle başarıların çıkmış olması bizleri gururlandırıyor. Şimdi dışarıya çıksak, sokakta insanlara sorsak “Sena Şener kimdir ?” diye. Eminiz 10 kişiden 8’i kim olduğunu kolay kolay bilemeyecektir. Ülkemizde henüz büyük bir ün yakalayamadığı gibi, yaptığı efsane şarkılar ile yurt dışına açılmayı başardı.

Ultra Music‘e yüklenen Mahmut Orhan ft. Sena Şener – Feel şarkısı kısa süre içerisinde 20 milyonluk izlenme başarısına ulaşarak ülkemizi gururlandırdı. Zaten Sena Şener’in sadece bu şarkısının olmadığını, yaptığı pek çok solunun da olduğunu görmek çok fazla vakit almadı. Bu efsanevi sesin ülkemizde “kendini sanatçı zanneden” kitleye büyük örnek olmasını diliyoruz. Lafı daha fazla dolandırmadan Ultra Music‘te kısa süre içerisinde büyük başarı yakalayan bu efsanevi şarkı ile sizleri baş başa bırakalım.

NOT: Şarkıda keman sesinin seçilmiş olması insanın tüylerini diken diken ediyor. Bir de Sena’nın güzel sesi ile birleşmiş olması, şarkıyı adeta mükemmeliyete sürüklemiş. Başarılarının devamını dileriz.

Mahmut Orhan – Feel feat. Sena Sener (Official Video)

 

 

Yukarıdaki şarkıyı silip kulaklarımızın pasını attıktan sonra, bir de Sena Şener‘in solo olarak seslendirmiş olduğu şarkılarından bir tanesine daha göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Bazı yorumlarda “ne dediği belli olmuyor” gibi saçma yorumlar gelse de, bu mükemmel sesin ülkemizi çok daha iyi yerlerde temsil etmesini bekliyoruz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

9 YORUMLAR

  1. İlk Çıktığından beri dinlerim keman bölümü çok hoşdur hocam gerçekten çok müthiş sesi var çok da popüler olmasın sonra unutur bizleri..

  2. Doğruya doğru gerçekten de bazen ne dediği anlaşılmıyor kelimeler ağzının içinde çok yuvarlanıyor. Lakin müthiş bir ses rengi var ayrıca bu şarkının akustik versiyonunu mükemmel ötesi yorumlamış bayıldım. Yolu açık olsun çok daha başarılı olur umarım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler