Çarşamba, Nisan 24, 2024

Masaüstü için Spotify’ın Arayüzü Yenilendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en çok tercih edilen çevrimiçi müzik dinleme platformu Spotify bugün, masaüstü ve web uygulaması için geliştirilmiş yeni bir görünüm ve kullanıcı deneyimi duyurdu. Spotify, deneyimi masaüstü ve web platformları arasında uyumlu hale getirerek artık uyumlu bir görünüm ve deneyim sunuyor. “Ara” artık gezinme sayfasının sol tarafında bulunabilir durumda. Güncellenen dinleyicilerin profil sayfaları artık en iyi sanatçıları ve parçaları içeriyor. Ayrıca, dinleyiciler artık sadece “…” menüsüne tıklayarak herhangi bir şarkı veya sanatçı radyosu için bir radyo oturumu başlatabilir.

Spotify desktop app
Masaüstü için Spotify'ın Arayüzü Yenilendi! 2

Spotify Masaüstü ve Web için gelen başlıca özellikler

  • Açıklama yazma, görüntüleri yükleme, parçaları mevcut çalma listelerine sürükleyip bırakma ve hatta yeni ve mevcut çalma listelerine yeni şarkılar ve podcast bölümleri bulmak ve eklemek için yeni bir yerleşik arama çubuğu kullanma getirildi.
  • Dinleyiciler ayrıca Sırayı düzenleyebilir ve Masaüstü uygulaması aracılığıyla Son oynatılanları görüntüleyebilir ve sağ üst köşedeki yeni bir açılır menü aracılığıyla “Kitaplığınıza” yeni sıralama seçenekleri uygulayarak sonraki dinleme oturumları için daha fazla kontrol sahibi olabilirler.
  • Premium aboneler, en sevdikleri müzikleri ve podcast’leri çevrimdışıyken bile çalmak için indirebilirler.
  • Daha birçok göreve yardımcı olmak için yeni klavye kısayolları eklendi. Bilgisayar kullanıcıları Control + ? tuşlarına ve Mac kullanıcıları Command + ? tuşlarına basarak tüm komutların listesini açabilirler
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler