Perşembe, Mart 28, 2024

Meizu Note 9 Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Meizu, orta segmentte konumlandırdığı yeni telefonu Meizu Note 9 modelini düzenlediği lansman ile beraber tanıttı.

Meizu Note 9 Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Günlerdir sızıntıları paylaşılan Meizu’nun akıllı telefonu nihayet tanıtıldı. 2244×1080 piksel çözünürlüğünde, 6.2 inç büyüklüğünde FULL HD+ bir ekran ve su damlası adı verilen çentik ile gelen Meizu Note 9, yüzde 89’dan fazla bir ekran – gövde oranına sahip.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 675 yonga setinden alan cihaza, 4GB – 6GB olmak üzere iki RAM seçeneği ile 64GB – 128GB olmak üzere de iki farklı dahili depolama alanı eşlik ederken bu depolama alanı maalesef MicroSD kart desteğine sahip olmayacak.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 48MP çözünürlüğünde birincil kameraya ve 5MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumuna sahip akıllı telefon ön tarafında ise 20MP çözünürlüğünde bir adet selfie kamerasını barındırıyor.

Başlıksız 2 5

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkan Meizu’nun yeni akıllı telefonu Note 9, 18W hızlı şarj destekli 4000mAh kapasiteli bir batarya ile geliyor.

Siyah, mavi ve beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile beraber 14 Mart tarihi itibariyle piyasaya sürülecek olan Meizu Note 9’un fiyatlandırılmasına bakıldığında ise şirket tarafından 4GB RAM – 64GB dahili depolama alanına sahip versiyonunun 200 dolar, 6GB RAM 64GB dahili depolama alanına sahip modelin 240 dolar ve 4GB RAM – 128GB depolama alanına ile gelen versiyonun ise 240 dolar olarak belirlendiği görülüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler