Cumartesi, Nisan 20, 2024

Mercedes-AMG A35 Sedan Tanıtıldı! İşte O Yakışıklının Özellikleri!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya’nın en büyük otomobil firmalarından birisi olan Mercedes-Benz yeni modeli ile piyasayı sallamaya geliyor. İşte görünüşü ile göz kamaştıran A35 Sedan….

Mercedes geçtiğimiz aylarda A35 hatchback modelini tanıtmıştı. Bu model oldukça fazla beğenilirken sedan modelinin geleceğide biliniyordu. AMG serisinin giriş modeli olan A serisi ise oldukça beğenilen bir model iken sedan modeli daha farklı bir görünüme sahip oldu. Daha önceki A serilerinde sedan model bulunmazken yeni A’ya sedan çok yakışmış.

a35 3 e1553717458418

Tabi bu aracı farklı kılan özellik motorunun farklı olması. A35’in normal bir A180 modelinden farkı motoru ve aracın yapısı. Bu araç daha çok hıza hitap ediyor. Hız tutkunlarına hitap eden A35 Sedan üzerinde 2.0 litrelik turbolu bir motor bulnuyor. Bu motor tam 302 beygir güç üretiyor.

7 vitesli DCT şanzımanı ile gücünü yere aktaran A35 sedan, 0’dan 100’e 5 saniyeden daha az bir sürede ulaşıyor. 5 farklı sürüş modu ile aracı isterseniz ekonomi isterseniz performanslı olarak kullanabiliyorsunuz. Yol tutuşunu ise sağlam teknolojisinden ve 4Matic sisteminden alıyor. Yani bu canavar aynı zamanda 4 çeker.

a35 2 e1553717471408

Aracın fiyatı tam olarak belli değil. Ancak gayet pahalı olacağı aşikar. Rakiplerinden birisi olan Golf R’a göz attığımızda daha yüksek performanslar sunduğunu görebiliyoruz. Tabi tercih kişiye göre değişir ancak A35’in tasarımı bile diğer rakiplerini elemeye yetiyor. Bakalım araç tanıtıldığında daha ne gibi bilgiler edineceğiz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler