Cuma, Nisan 26, 2024

Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard Limuzin Yollarda

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mercedes ve Maybach işbirliği uzun yıllardır devam ederken, ultra lüks araçları ile gönlümüzde taht kurmuş durumda. Şimdi de Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard adlı ultra uzun limuzin tipli aracını tanıttı. Aslında isminden de anlaşılacağı üzere araç zırhlı versiyon olarak karşımıza çıkıyor.

Parçalar mı ?

Bu araçlar genellikle üst düzey iş adamları, zengin parayı nereye harcayacağını bilmeyen kişiler, bürokratlar, devlet adamları ve devlet erkanları tercih edebiliyor. Günümüz araçlarına göre çok farklı bakış açısına sahip olan limuzin, tüm ihtişamı ile dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Araç S600 Pullman Guard olarak geçtiği için, normal S600 serisine göre zırhlandırılmış ve ekstra korumalandırılmış model olarak geliyor.

Aracın hem iç hem de dış tasarımı S600 Pullman modeli ile geliyor. Zırh kaplaması sayesinde ise 2 metreye kadar yakınında patlayacak 15 kilogramlık bir TNT patlayıcısına karşı hiçbir zarar almadan içerisindeki yolcuları koruyabiliyor. Bunu da ERV 2010 patlama koruması sayesinde gerçekleştirebiliyor. Ayrıca S600 Pullman Guard modelinde VR9 balistik koruma da yerleştirilmiş. Kurşunlara karşı da zaten detaylı önlemleri bulunuyor.

2018-mercedes-maybach-s600-pullman-guard-3
Performans

Limuzinin motor tarafında ise 6 litre hacime sahip, çift turbo V12 motor yer alıyor. Bu motor 530 beygir güç üretebildiği gibi, 830 Nm Tork üretimi sağlayabiliyor. Yani aracın güzelliği kadar performansı da dikkat çekici. İçine oturduğunuzda ise dünyalar sizin oluyor.

S600 Pullman Guard‘da normal bir limuzinden daha fazlası ve konforu sunulduğu gibi, Almanya’da satışa çıkartılacak olan S600 Pullman Guard‘ın fiyatı ise 1.4 milyon Euro olarak belirlenmiş.

2018-mercedes-maybach-s600-pullman-guard-5

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler