Çarşamba, Ekim 23, 2024

Metro Last Light Complete Edition Kısa Süre için Ücretsiz Olacak

Metro Last Light, 10. yıldönümünü kutlamak için özel bir kampanya duyurdu. İlk kez 2013 yılında karşımıza çıkan yapım, 10. yıla özel olarak kısa süreliğine ücretsiz bir şekilde sunulacak. Bilmeyenler için hem oyundan söz edelim hem de söz konusu kampanyanın detaylarından konuşalım.

Metro Last Light Complete Edition Ücretsiz Kampanyasının Detayları Neler?

Metro Last Light Complete Edition kampanyası kalıcı bir kampanya olacak. 18 Mayıs ile 25 Mayıs tarihleri arasında oyunu Steam hesabınıza eklediğiniz zaman, oyun kalıcı olarak size verilecek. Yeniden ödeme yapmanız ya da süre sonunda oyuna devam etmek için oyunu satın almanız gibi bir durum söz konusu değil.

Bu arada oyunculara sunulacak olan oyunun ilk oyun olduğunu da eklemiş olalım. Sonrasında gelen Redux paketi de var ama verilecek olan oyun Redux paketi oyunu değil. İlk yapım verilecek ve oyuna tüm DLC paketleri de dahil olacak.

BENZER:  Steam mi? Epic Games mi? Hangisinde İndirimler Daha Sağlam

Complete Edition sürümünün farkı da tam olarak bu. Tüm DLC paketlerine de erişmiş olacaksınız. Peki nasıl bir oyundan söz ediyoruz?

Metro Last Light Complete Edition

Metro Last Light Complete Edition Nasıl Bir Oyun?

Biraz da oyundan söz edelim. Yapım nükleer savaş sonrası Rusya’da geçiyor ve tam olarak bir kaos atmosferi var.

Metro 2033 oyununun devamı niteliğinde olan yapım, 2034 yılında geçiyor ve Moskova’da karanlık metrolarda hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Tabii ki yaratıklara ve yüksek gerilime de hazır olmanız lazım.

Oyunun Steam sayfasının henüz açılmadığını Redux sürümünün olduğunu ekleyelim. Muhtemelen kampanya kapsamında ana oyun için de sayfa açılacak. 18 Mayıs tarihinden sonra oyunu kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. Merhaba, ben altı ay önce Metro oyunun serisini almıştım ve şimdi bu oyunun serisinden ”Last Light Redux” Versiyonun complete editions sürümü diye bir şey var, şu an bu ücretsiz ve kütüphaneme ekledim oyunu bende, tabii normalde daha önce satın alıpta sonradan ücretsiz olan oyun sende olduğu için kütüphanene eklenmez diye biliyorum, sanırım ”complete edition” ibaresi var diye ekleyebildim. Benim zamanında satın aldığım aynı oyundan ekstra farklı ne sunduğunu merak ettim ve kontrol ettiğimde ”complete editions” olanının biraz daha fazla alan kapladığını gördüm. İnternette ikisinin ne farkı var diye arattım lakin bir şey çıkmadı. İçinizde ikisinin arasındaki farklılıklar nedir bilen var mı acaba?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler