Cumartesi, Mayıs 11, 2024

Microsoft Flight Simulator Oyun içi Videosu Hayran Bırakacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Simülasyon oyunu mu istiyorsunuz? Microsoft Flight Simulator serisinin yeni oyununu bekleyin. Kendi alanında belki de en detaylı oyun unvanını kazanacak olan yapım hakkında bilgiler geldikçe, heyecan daha da artıyor.

Tanıtım videosu ve oyun içi bazı görüntüler bekleyenleri heyecanlandırmaya yetmişken, Asobo Studios çok kısa bir video daha yayınladı. Bu kez gelen video önemli çünkü oyun içinden görüntülerin olduğu bir video.

Microsoft Flight Simulator Alfa sürümden görüntüler paylaşıldı

Uzun uzadıya oyunu anlatmak isterim ama paylaşılan video buna izin verecek kadar uzun değil. Alfa sürümünden, oyun içi görüntüsü olduğu belirtilen videoda uçakların ne kadar gerçeğe yakın modellendiğini görebildik.

Uçak ana rolü üstleniyor ve tabii ki dikkati üzerine çekiyor ama yüksekten çekilmesine karşın harita modellemesinin de çok iyi olduğu seçiliyor. Bulut modelleri, uçağın sesinin gerçeğe yakınlığı gibi her detay düşünülmüş.

Ekran kartlarına kan kusturacak bir oyunu biraz daha bekleyeceğiz. 2020 yılı içerisinde başta Xbox One için piyasaya çıkacak Microsoft Flight Simulator, PC oyuncularının da beğenisine sunulacak. Çıktığı zaman bir daha konuşalım. 🙂

Oyunun sistem gereksinimlerini okumak isterseniz buraya bakabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler