Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Microsoft Kurumsal Başkan Yardımcısı Julia White, Şirketten Ayrılıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Teknoloji ve yazılım devlerinden Microsoft’un Kurumsal Başkan Yardımcısı Julia White, 20 yıllık çalışma süresinin ardından şirketten ayrılıyor. Julia, geride bıraktığımız 5 sene boyunca Azure, Geliştirici Araçları ve Sunucular için ürün pazarlamasına liderlik ediyordu. Julia White, Microsoft’a ilk olarak 2001 yılında Ürün Yöneticisi olarak katıldı.

SAP bugün Julia White’ın pazarlama ve çözümlerden sorumlu müdür olarak şirketine katılacağını duyurdu. SAP, White’ın ürün, endüstri ve dijital pazarlamaya odaklanarak şirketin pazara giriş yaklaşımını güçlendireceğini ve ayrıca müşteri ve ekosistem ihtiyaçlarını ürün geliştirme ile köprü kurmaya odaklanacağını dile getirdi.

Microsoft’tan ayrılan tek isim Julia White değil!

Microoft Brad Anderson 1
Brad Anderson – Eski Microsoft Kurumsal Yönetim Başkanlarından

Bu haftanın başlarında, Microsoft’ta başka bir yüksek profilli çıkış olduğunu bildirdik. Ticari Yönetim Deneyimleri ekibinin Kurumsal Başkan Yardımcısı Brad Anderson, Microsoft’tan ayrılıyor. Kendisi Microsoft’ta , Microsoft 365 Modern İş Yerini dağıtmanın yanı sıra ticari amaçlı Windows kullanımı, yönetim ve bilgisayarların ve mobil cihazların güvenliğinin mühendislik / tanımlama / dağıtımı gibi görevlerinden sorumluydu. Microsoft’ta gerçekleştirdiği 17 yıllık çalışmanın ardından Brad Anderson, Qualtrics’e Ürün ve Hizmetler Başkanı olarak katılacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler