Perşembe, Nisan 25, 2024

Microsoft, Office 2019’u Duyurdu! İşte Yeni Office!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft, Office uygulamalarının yeni sürümü Office 2019 geliyor. 2018 yılının sonuna doğru piyasaya sürülecek olan Office 2019, pek çok yenilikle geliyor.

Microsoft, Amerika’da düzenlediği Ignite etkinliğinde Office 2019’u duyurdu. Office 2019 pek çok yenilikle birlikte gelirken Office 365 kullanıcılarıda bu yeniliklerden faydalanabilecek. Bakalım yeni Office ne gibi yeniliklerle geliyor.

office 2019 1

Office 2019 ile Gelen Yenilikler!

Öncelikle hepinizin tahmin ettiği gibi Excel, Word, PowerPoint gibi uygulamaların tümüne yenilikler gelecek. Gerçi ben hâla eski sürümleri kullansamda yeni sürümlerde pekçok yenilikler mevcut. Yeni sürüm ile beraber bulut kullanıcıları ve hâla bulut kullanmayanlar için de pekçok yenilikler var. 

Basınca duyarlılık, eğilme efekti ve mürekkep yeniden oluşturma gibi yepyeni özelliklerle gelen Office çalışmalarınızı daha doğal hale getirecek. Excel’de veri analizini daha güçlü kılmak içinse yeni formüller ve çizelgeler geliştirilecek. Diğer bir yandan PowerPoint için ise yeni ve geliştirilmiş görsel animasyonlar geliyor.

office 2019 2 1 1

Office 2019’un piyasaya çıkış tarihi 2018 sonu olarak düşünülüyor. Ayrıca Office 365 kullanıcılarıda bu yeniliklerden yararlanabilecek. Fiyatı tam belli olmasada pekçok yenilikle geleceği aşikâr. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler