Cumartesi, Nisan 20, 2024

Microsoft Outlook.com’a, Google Servislerini Getiriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Outlook web’de tam Google entegrasyonunu alıyor

Microsoft, Gmail, Google Drive ve Google Takvim’i Outlook.com web posta istemcisine entegre etmeyi planlıyor. Yazılım üreticisi bu entegrasyonu son zamanlarda bazı hesaplarda test etmeye başladı ve Twitter kullanıcısı Florian B bugün erişebildi. Hızlı bir kurulum işleminden sonra, bir Google Hesabını bir Outlook.com hesabına bağladığınızda, Gmail, Drive belgeleri ve Google Takvim’in tümü otomatik olarak Outlook’un web sürümünde görüntülenir.

Bu takvimde ayrı gelen kutuları ve yan yana entegrasyon ile, iOS ve Android için Outlook çalışma şekline çok benzer görünüyor. Yeni entegrasyon ne yazık ki herkes için açık değil, şirket gruplar halinde belirli kullanıcılara özelliğe erişmelerine sağlıyor.

Özelliğe erişim sağlayan Florian, birden fazla Google Hesabı ekleyemediğinizi ve Outlook ve Gmail hesapları arasında geçiş yapmak için bunun erken bir test gibi göründüğünü ve Outlook ve Gmail hesapları arasında geçiş yaptığınızda tüm sayfanın yenilendiğini söylüyor. Google Drive tümleştirmesi, Google’ın hizmetindeki belgeleri ve dosyaları destekler, böylece bunları Outlook veya Gmail e-postalarına hızla ekleyebilirsiniz. Kaç Outlook.com kullanıcısının bu yeni özelliğe erişeceği veya Microsoft’un bunu ne zaman daha geniş bir şekilde kullanıma sunacağı henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler