Cumartesi, Nisan 20, 2024

Microsoft Surface Duo Videoda Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon pazarına katlanabilir bir akıllı telefon olan Surface Duo ile geri dönmeyi planlayan Microsoft, yeni akıllı telefon için testlere başladı. Microsoft Surface Duo modelinin geliştiricilere dağıtıldığı belirtilirken bu kez iddialar bir video ile doğrulandı.

YouTube üzerinden paylaşılan videoda cihaz, tabiri caizse kanlı canlı olarak görüntüleniyor. Daha önce katlanabilir telefon için yayınlanan tanıtım videosunda yer alan tasarımın doğrudan korunduğu görülen video, şimdiden kullanıcıları heyecanlandırmayı da başarmış durumda.

Microsoft Surface Duo nasıl bir tasarımla gelecek?

Videoda baktığımız zaman telefonun beklendiği gibi tam orta kısımdan katlanan ve yana doğru açılan bir model olacağı görülüyor. Kısacası geliştiricilere dağıtılan telefon tasarımı, tanıtım sırasında gösterilen konsept tasarımdan çok farklı değil gibi gözüküyor.

360 derece bir menteşeyle beraber gelecek olan cihazın teknik açıdan da iddialı bir telefon olacağını düşünüyoruz. İki ekranda ayrı ayrı uygulama çalıştırma, ortak bir çalışma ortamı oluşturma gibi işlevsel ayrıcalıklar bir yana işlemci kısmında da eski amiral gemisi serisi olan Snapdragon 855 serisini göreceğiz.

Ekran boyutu konusunda ise her panelin 5.4 inç boyuta sahip olması bekleniyor. Paylaşılan videoda da görüleceği gibi 5.4 inçlik ekran boyutu oldukça kullanışlı bir telefon elde edilmesini sağlamış gibi gözüküyor. Yeni modelin ne zaman satışa çıkacağını hala bilmiyoruz ancak görünen o ki Android kullanan katlanabilir Microsoft telefonu için testler çoktan başlamış durumda.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler