Cuma, Nisan 19, 2024

Microsoft Surface Laptop 3 Tanıtıldı !

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft’un bugün düzenlemiş olduğu etkinlikte tanıtılan ve özellikleri ile iddialı olan Microsoft Surface Laptop 3 tanıtıldı. Tasarımı ve donanım gücü ile dikkatleri çekmeyi başaran Surface Laptop 3’ün 22 Ekim‘de satışa çıkması bekleniyor. 

2019 09 16 image 2 1

Microsoft Surface Laptop 3,  13,5 ve 15, inç olmak üzere iki farklı boyutta satışa sunulacak. Malzeme kalitesi ve hızlı şarj konusunda oldukça iddialı olan Microsoft Surface Laptop 3’ün isterseniz teknik özelliklerine bir göz atalım. İki farklı işlemci ve grafik birimi ile bizleri tanıştıran Microsoft, Surface Laptop 3’ün 13,5 inçlik versiyonu gücünü İntel’in 10. nesil yeni işlemcisinden alacak. Grafik birimi olarak da AMD Radeon yer alıyor. 

Microsoft Surface Laptop 3, 15, inçlik versiyonunda ise sadece Amd’nin Ryzen işlemcisinin kullanılacağı belirtildi. Grafik birimi olarak da AMD Radeon RX Vega 11‘i kullanan bu versiyonun performans konusunda bir önceki seriye göre %20 daha fazla performans ve hız sunması bekleniyor.

Ürünlerin fiyatlarına bakacak olursak Microsoft Surface Laptop 3’ün 13,5 inçlik  versiyonunun fiyatı 999 dolar olarak duyuruldu. İkinci versiyon yani Microsoft Surface Laptop 3’ün 15, inçlik versiyonunun fiyatı ise 1.199 dolar olarak duyuruldu. Ürünlerin Türkiye‘de satışa sunulup sunulmayacağı şu anlık merak konusu.  

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler