Perşembe, Nisan 25, 2024

Microsoft Teams’e Çift Ekran Desteği Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft, kullanıcıların birden fazla ekran kullanarak toplantılara olan katılımlarını kolaylaştırmak amacı ile şu anda Microsoft Teams için bir çift ekran desteği üzerinde çalışıyor. Bu özellik, Teams kullanıcılarına çift ekranlarda (Macbook’larda Touch Bar dahil) çok fazla kolaylık sağlayacak.

Şirketin üzerinde çalıştığı bu yeni destek, yalnızca bir toplantıya katılmanız ile sınırlı kalmayacak. Diyelim ki aynı zamanda bir beyaz tahta oturumuna katılmanız gerekti bu bağlamda oldukça kullanışlı bir deneyim alacaksınız. Beyaz tahta desteğinden tam anlamı ile faydalanabilmeniz için bir dokunmatik ekrana gereksinim duyacaksınız.

Microsoft Teams için çift ekran desteği şu anda şirket tarafında geliştirilme aşamasında lakin şirketin Microsoft 365 Yol Haritası sayfasında paylaştığı ayrıntılara dikkatli baktığımız zaman bu desteğin Aralık ayında tüm kullanıcılara gönderilmesi bekleniliyor.

Microsoft Teams Dual screen support 1
Microsoft Teams'e Çift Ekran Desteği Geliyor 2

Microsoft Teams için geliştirilen çift ekran desteği uzun süredir kullanıcıların beklediği bir özellikti ve nihayet istenilen olmaya başladı. Kullanıcıların çift ekran desteği eklemesini isteyen kullanıcı geri bildirimine yanıt veren Microsoft, “Geri bildirimi sağladığınız için teşekkürler. Bu özellik biriktirme listemizde yer alan bir özelliktir. Paylaşacak daha fazla ayrıntımız olduğunda güncelleriz.” dedi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler