Perşembe, Nisan 25, 2024

Microsoft, The Marsden Group’u Satın Aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Teknoloji ve yazılım devi Microsoft bugün, karmaşık endüstriyel ortamlarda uzmanlaşmış küresel bir teknoloji şirketi olan Marsden Group‘u satın aldığını resmi olarak duyurdu. Microsoft, satın alım ile ilgili açıklamada bu satın almayı Microsoft bulut, uç ve yapay zeka ürünlerine dayalı deneyler ve derin endüstri çözümleri yoluyla yeni müşteri değeri yaratma becerisini daha da geliştirmek için kullanacağını açıkladı.

The Marsden Group, teknolojik yenilikçiliği ve hızlı prototiplemesi ile tanınmaktadır. İş ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde belirlemeye, teknoloji çözümlerine fikir vermeye ve bireysel müşteri ihtiyaçlarına göre yüksek kaliteli prototipler oluşturmaya çalışan endüstri liderleri arasında güçlü ve güvenilir bir ortak olarak benzersiz bir itibar sahibidir.

microsoft ve the marsden group logo
Microsoft, The Marsden Group'u Satın Aldı! 2

Microsoft’un Sektörler Arası Çözümler Kurumsal Başkan Yardımcısı Omar Abbosh konu ile alakalı olarak:

“Üretim, otomotiv veya lojistik gibi varlığı yoğun sektörlerde şirketlerin yeni teknolojileri benimsemede benzersiz zorluklarla karşılaştıklarını biliyoruz, örneğin endüstriyel ekipmanları güvenli bir şekilde buluta bağlamak, veri silolarının üstesinden gelmek ve modern ve eski sistemlerde birlikte çalışabilirliği desteklemek bunlardan bir kaçı. Son projeler aracılığıyla, The Marsden Group ve Microsoft’un neler yapabileceğini, bulut, uç, IoT, dijital ikiz ve yapay zeka yeteneklerimizi The Marsden Group’un hızı, çevikliği ve teknik yaratıcılığıyla bir araya getirdiğimizde nelerin mümkün olduğunu ilk elden gördüm ” dedi.

Bu satın alma yoluyla ortaya çıkan birleşmede Microsoft, endüstriyel müşterilerinin işlerini dönüştürmek için Azure bulut hizmetlerini kolayca benimsemelerine olanak sağlayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler