Cumartesi, Nisan 20, 2024

Microsoft ve Qualcomm’dan Geliştiriciler için Bilgisayar!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İşlemci devlerinden Qualcomm bugün, geliştiriciler için tasarlanmış ARM tabanlı masaüstü bilgisayarda Windows çalıştıran uygun fiyatlı Snapdragon Geliştirici Kiti’nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Microsoft ve Qualcomm işbirliği ile tasarlanan cihaz, geliştiricilerin ARM cihazlarına bir servet harcamadan ARM64’ü yerel olarak desteklemek için Windows uygulamalarını taşımalarına izin vermek için bu Qualcomm Snapdragon 7C hesaplama platformunu temel alıyor.

Bağımsız yazılım geliştiricileri, Windows üzerinde çalışan yerel ARM64 uygulamalarını test etmek için donanıma ihtiyaç duyuyor ve Microsoft desteği ile geliştirilen Snapdragon Geliştirici Kiti, tüketiciler için hazırlanan dizüstü bilgisayarlarından daha ucuz bir fiyat etiketine sahip.

Qualcomm Developer Kit Snapdragon 7C
Microsoft ve Qualcomm'dan Geliştiriciler için Bilgisayar! 2

Uygulamalarınızı Snapdragon tarafından desteklenen ve Windows 10 çalıştıran Her Zaman Açık Her Zaman Bağlı Bilgisayarlara (ACPC’ler) taşımak için kullanın.

Microsoft ve Qualcomm işbirliği ile tasarlanan ve içerisinde Qualcomm’un en güncel işlemcilerinden Snapdragon 7C Gen 2 işlemcisini barındıran Snapdragon Geliştirici Kiti bu yaz itibariyle Microsoft Store’da satılmaya başlanacak. Cihazın kaç dolardan satılacağı ve ülkemize gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler