Cuma, Nisan 26, 2024

WhatsApp Sesli Mesajları Hızlandırma Özelliği Artık Aktif

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir yandan WhatsApp gizlilik sözleşmesi değişikliği ne olacak, uygulama değişecek mi derken bir yandan uygulamaya yeni özellikler geliyor. Herkes gizlilik sözleşmesine odaklan giderken WhatsApp sesli mesajları hızlandırma özelliği de duyuruldu.

Bu özellik gerekli mi? Nasıl seçenekler sunacak? Neden sesleri hızlandıralım ki? Gelin bakalım neymiş ne değilmiş.

İlginizi Çekebilir: WhatsApp Yeni Gizlilik Sözleşmesi için Son Dakika Kararı Açıklandı!

WhatsApp sesli mesajları hızlandırma özelliği 3 seçenek sunacak

Yeni bir özellik olarak duyuruldu ve bunda tartışma yok ama aslında biliyoruz ki testler daha önce başladı.

Sesleri hızlandırma özelliğinin bulunduğu beta içerisinde ne özellik görmüşsek, aynısını final güncellemesinde de gördük. Yani bu şu demek oluyor şimdilik sesli mesajlar için 3 seçenek var.

Bunlar;

  • 1X standart hız ile oynatma
  • 1.5X bir tık daha hızlı oynatma
  • 2X en hızlı oynatma

WhatsApp sesli mesajları hızlandırma özelliğini 3 üç seçenekten birini seçerek kullanabileceksiniz. Son gelen güncelleme sonrasında bu güncellemenin herkes tarafından kullanılabileceği konusunda bir bilgi verilmiş durumda.

WhatsApp sesli mesajları hızlandırma

Fakat her cihaza geldi, şu an herkes kullanabiliyor mu derseniz henüz güncellemeler tüm cihazlar için tamamlanmamış gözüküyor.

Çünkü şu an herkes güncellemeyi göremedi ve haliyle yeni özelliği de henüz kullanmaya başlayamadı. Yakın zamanda herkese ulaşacak ve herkes özelliği kullanabilecek.

Bizim merak ettiğimiz yeni gizlilik sözleşmesi konusunda ise hala bir açıklama yok. Ülkemizde karar durduruldu dendi ama uygulamanın dünya genelinde geri adım atıp atmayacağını bekleyeceğiz.

Görünen o ki bu durum gelecek yeni özellikleri ya da gelecek güncellemeleri etkilemiyor. Yakın zamanda farklı işletim sistemine sahip olan cihazlar arasında yedekleri aktarma özelliğinin de geliştirildiği ortaya çıkmıştı.

Yakın zamanda bu özellik için de güncelleme gelecek deniyor.  Yani WhatsApp durmuyor. Bir yandan yoluna devam ediyor bir yandan eleştirileri karşılıyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler