Salı, Nisan 23, 2024

Microsoft’un “Build” Geliştirici Konferansı 19 Mayıs’ta Başlayacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Umarım ki Google I/O etkinliği ile çakışmaz; Microsoft, 2020 Build geliştirici konferansını Seattle’da 19 Mayıs Salı günü başlatacak ve 21 Mayıs Perşembe günü bitirecek. Microsoft, biletlerin ne zaman satışa açılacağını belirtmedi ancak etkinlik hakkında bilgi almak için kayıt olabileceğiniz genel bir posta servisi kurdu.

Neyin nesi bu konferans?

Build konferansı, Microsoft’un gerçekleştirdiği ve yılın en büyük geliştiricilere yönelik etkinliği fakat şirket onu en son Windows Yol Haritası ve Office, Edge tarayıcısı, Cortana Ses Yardımcısı ile ilgili yenilikler, Office güncellemeleri gibi yapılan yenilikleri ön izlemek için kullanıyor.

Şirketin bu yıl gerçekleştireceği konferansta neler konuşacağını tam olarak tahmin etmek çok zor ama belki de Ekim ayında gerçekleştireceği Surface etkinliğinde duyurulacak olan şeyler hakkındaki güncellemeleri içerecek.

Önceki Build tarihleri

Microsoft, son iki yıl öncesine kadar Build tarihlerini açıklamıştı. Bununla birlikte, bugün yayımlanan blog yazısı bu yıl boyunca ve 2020 yılında diğer büyük Microsoft etkinliklerinin tarihlerini dahi listeledi, bu nedenle belki de şirket, Microsoft ekosisteminde çalışan insanlar için zamanlamayı kolaylaştırmak istedi

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler