Cuma, Nisan 26, 2024

Minecraft Earth Beta Android için Yayında

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sanal gerçekliği oyun dünyasına taşıyan yapımlara sürekli yenileri ekleniyor. Artırılmış gerçeklik türünün en iyi örneklerinden biri olan Pokemon Go için adımın hemen sonrasında, bu alanda yeni oyunlar duyurulmaya başlandı. İddialı son yapım ise Minecraft Earth.

İlk olarak iOS cihazları için beta süreci başlatılan ve Microsoft’un epey bir üzerinde durduğu oyun, kısa süre sonra ise Android işletim sistemi için de yayına açıldı. Yine beta kayıtlarının açıldığı belirtilen yapımın, kayıtlarının açılmasının ardından detaylarda belli oldu.

Minecraft Earth Şaşırtacak

Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre oyunda dev yapıları yapmak, yine hayatta kalmak için kendi sığınaklarınızı geliştirmek mümkün olacak. Bunun yanında yapımın iş birliğine de oldukça önem vereceği belirtiliyor.

Dev yapıları inşa etmek için kullanıcıların beraber çalışması gerekecek. Minecraft dünyasını gerçek dünyaya taşıyan oyun için son olarak Android desteğinin de açıklanmış olması, beklentilerin oldukça yüksek olduğunu gösteriyor.

Minecraft Earth

Şu an için yapılan açıklamalara göre oyunun Android 7 ve üzeri sürümlerde desteklendiğini görmek mümkün olacak. Henüz model sınırlaması olup olmayacağı konusunda ise bir bilgi bulunmuyor. Bunun için Microsoft açıklamalarını takip ediyoruz. Bu arada Minecraft Earth beta sürecine kayıt olmak isteyen kullanıcıların buradaki bağlantıyı kullanmaları yeterli olacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler