Cuma, Nisan 19, 2024

PUBG 4.2 Tüm Yenilikler ve Güncelleme Detayları

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battle Royale oyunlarının kralı olarak gösterebileceğimiz PUBG için 4.sezon heyecanı devam ediyor. Haliyle her sezonda olduğu gibi bu sezon için de güncellemeler yayınlandığını görüyoruz. Son olarak PUBG 4.2 güncellemesi yayınlandı.

Yeni güncellemenin yayınlanmasının ardından değişikliklerin neler olduğu konusunda detaylar da ortaya çıkmış oldu. Sürüm notlarında da yer alan detaylara göre, güncellemelerin getirdiği değişikliklere bakalım.

PUBG 4.2 Değişiklikleri

Yeni gelen özelliklerden çok bu sürümle beraber genel kararlılık iyileştirmeleri yapıldığını söylemekte fayda var. Buna karşın dikkat çeken değişiklikler de yok değil.

Ses Ayarı Düzenlemesi

İlk olarak ses ayarlarında bir düzenleme söz konusu. Ses azaltıcı kısayolunun kullanıma açıldığı belirtildi. Efekt seslerinin tek bir yerden kontrol edilmesini sağlayacak olan yeni kontrol sisteminin oyunu biraz daha konforlu hale getirdiğini söylemek gerekiyor.

PUBG 4.2

Araç Motorları için Düzenleme

Yeni güncelleme, araçlar için de yeni bir özelliği kullanıma alıyor. Oyuncuların araçların içerisinde motorları kapatmalarına izin verilecek. Eğer araçtan indiyseniz ve aracın motorunu kapatmadıysanız, 8 saniye süre sonunda otomatik olarak aracın motoru kapanacak.

Değişken Hava ile Erangel

Son olarak Erangel haritasının da önemli bir değişiklik aldığını söylemek gerekiyor. Yeni güncelleme sonrasında haritaya dinamik hava durumu geldi. Kimi zaman yağışlı kimi zaman ise güneşli bir hava ile karşı karşıya kalacağız.

Tüm bunların dışında PUBG 4.2 güncellemesinin oyunu daha kararlı hale getirdiğini de ekleyelim. Simgeler için düzenlemeler ve yeni buton düzenlemeleri de söz konusu. Güncellemenin tüm sürüm notlarına buradan erişebilirsiniz. 

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler