Perşembe, Nisan 25, 2024

Mount & Blade II Bannerlord için Beklenen Tarih Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yıllardır beklenen oyunlar arasında yer alan Mount & Blade II Bannerlord için geri sayım başladı. Hemen hemen her oyun fuarında ne zaman çıkacağı tartışmalara konu olan oyun için bu zamana kadar kesin bir tarih açıklaması yapılmamıştı.

Bir dönem “oyun iptal mi oluyor?” soruları bile geldi. Her seferinde geliştirme aşamasının devam ettiğini açıklayan TaleWorlds ise sonunda beklenen tarihi verdi. Kısa süre önce YouTube üzerinden paylaşılan yeni duyuru videosuyla beraber oyun için erken erişim tarihi açıklandı.

Mount & Blade II Bannerlord Ne Zaman Geliyor?

Oyunun ne zaman çıkacağına ilişkin duyuru videosu, tarih konusunda detayların ortaya çıkmasını sağlamış durumda. Videoda yer alan tarihe baktığımız zaman erken erişimin 2020 Mart ayında başlayacağı görülüyor.

Erken erişime açılması, oyunun bundan sonraki sürecini hızlandıracaktır. Yaklaşık 7 aylık bir süre yayınlanacak olan erken erişim paketinin neleri kapsayacağı konusunda ise detaylı bilgiler bulunmuyor.

Mount & Blade II Bannerlord

Muhtemelen erken erişim sürecinde de geliştirme çalışmaları devam edecek. Mount & Blade II Bannerlord final sürümünün ne zaman yayınlanacağı konusunda hala net bir açıklama yok. Muhtemelen erken erişim sürecinde, kesin çıkış tarihi konusunda detayları da elde etme şansımız olacak. Erken erişim sürecinin önemli bir artısı daha olacak.

Öyle ki erken erişim sürecinde, oyunun yeni nesle ne kadar uygun geliştirildiğini görmek mümkün olacak. Yapım ilk duyurulduğu yıldan 2020 yılına kadar geçen sürenin çok uzun olması, Mount & Blade II Bannerlord yapımının çıkmadan eskimesine neden olabilir. Yeni nesle uyum konusunda nasıl bir çalışma yapıldığını merakla bekliyoruz.  

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler