Cumartesi, Nisan 20, 2024

Minecraft RTX Beta Sürümü 16 Nisan 2020’de Sunuluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Minecraft sevenler toplanın. Windows 10 için RTX Beta ile 16 Nisan 2020’de yayınlanıyor. Çoğu insanın sevdiği ve bildiği bu oyun hakkında neler olacakmış biraz konuşalım.

PC için gelecek yeni beta sürümü, daha gerçekçi bir görüntü sunacak. Işıklar, gölgeler ve yansımalar gerçeğe yakın denilebilecek seviyede olacak, bu durum sevenlerini mutlu edecektir.

Biliyoruz ki Minecraft çok eski bir oyun ancak sevenleri çok olduğu gibi popülerliğini hala yitirmedi. Beta sürümü DLSS 2.0 desteğini de beraberinde getiriyor. Bu sayede daha iyi görüntü kalitesi yanında daha iyi kare hızı alabileceksiniz.

minecraft rtx Beta keyart

Peki, nedir bu RTX?

Kısacası RTX teknolojisi, 2018 yılının sonlarında NVIDIA tarafından duyurulan ve 10 yıllık çalışmanın ürünü olduğu iddia edilen bir grafik teknolojisi. Konuya dönecek olursak Minecraft‘ı nasıl değiştiriyor, gelin görsellere bakalım?

maxresdefault 4

minecraft nvidia ray tracing 02

rtx thumbblog 1571823864402

minecraft mise a jour graphique

Evet, görsellerde gördüğünüz üzere çok fark ediyor. Betaya erişebilmek için Xbox Insider programına dahil olmak ve RTX destekleyen bir ekran kartına sahip olmak gerekiyor. Minecraft RTX ile ilgili aşağıya izlemenizi istediğim kısa bir video bırakıyorum.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler