Pazar, Mayıs 5, 2024

MIUI 15’in 2 Önemli Özelliği Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

MIUI 15 işletim sisteminin eli kulağında desek yanlış olmaz. Yeni işletim sistemi kısa süre sonra resmi olarak ortaya çıkacaktır. Bu süre içerisinde ise söz konusu işletim sisteminin sızıntıları hızla gelmeye devam ediyor. En son yeni işletim sisteminde yer alacağı söylenen 2 önemli özellik sızdırıldı.

Sızdırılan iki özellik gösteriyor ki Xiaomi yeni işletim sisteminde daha işlevsel bir arayüz ile karşımıza çıkıyor olacak. Xiaomiui kaynağının verdiği bilgilere göre yeni özellikler neler sunacakmış bakalım.

MIUI 15 ile Gelişmiş Pano Seçenekleri Geliyor

Mi Code içerisinde yer aldığı söylenen kodlar üzerinden elde edilen bilgilere göre MIUI 15, çok daha gelişmiş bir pano yönetimine sahip olacak. Kullanıcılar sadece yazılı metinleri değil, aynı zamanda dosyaları ve fotoğrafları da doğrudan panoya kopyalayabilecekler.

Dosya paylaşımı gibi işlevler için büyük kolaylık olacak yeni sistem, farklı Android markalarında benzer özelliklerle sunuluyor. MIUI 15, biraz daha avantajlı bir kullanım sunacak desek yeridir.

MIUI 15

MIUI 15 ile Gelecek Bir Diğer Özellik Ses Yükseltme Özelliği Olacak

Yine Mi Code üzerinden sızan bilgilere göre yeni işletim sisteminin bir diğer önemli özelliği de ses arttırma özelliği olacak. Xiaomi bu sürümde, hızlı ayarlar menüsünde bir seçenek sunacak. Kullanıcılar bu seçeneği aktif ettikleri zaman ses çıkışının %200 seviyesine kadar artması sağlanacak.

Hoparlörün sınırlarını zorlayacak olan bu özelliğin, tabii ki telefona hiçbir zararının olmayacağını da belirtelim. Ses seviyesini, özellikle kalabalık ortamlarda çok rahat bir şekilde yükseltmek için yeni özelliği kullanabileceğiz.

MIUI 15

Tüm bu özellikler ve çok daha fazlasıyla beraber MIUI 15 ne zaman tanıtılacak onu zaman gösterecek. Ama başta da söylediğimiz gibi yeni özelliğin tanıtımı için çok uzun bir zaman kalmadı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

8 YORUMLAR

  1. İyi de haber değeri sayıp anlattığınız bu iki özellik halihazırda bulunan yan uygulamalar ile zaten kullanılıyordu. Üstelik bahsi geçen yan uygulamalar çok düşük boyutlarda..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler