Salı, Mayıs 7, 2024

MSI B360, H370 ve H310 Anakart Modellerini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Intel‘in yeni Coffee Lake-S anakart serileri için MSI geliştirdiği modelleri duyurdu. Toplamda 11 adet farklı anakart modeli ile kullanıcıların karşısına çıkan MSI, giriş seviyeden üst seviye anakart modellerine kadar yeni Intel mimarisine hazır. Peki hangi modeller bizleri bekliyor?

MSI B360 GAMING ARCTIC

Bu anakart modelinde baştan aşağıya bir beyaz tasarım görüyoruz. Açıkçası modlama veya renk uyumu arayan kullanıcılar için tercih edileceğini düşündüğümüz B360 Gaming Artic modeli iddialı duruyor.

MSI B360 GAMING ARCTIC 5 Anakart

MSI B360M MORTAR TITANIUM

Yine beyaz alaşımlı bir anakart modeli ile karşı karşıyayız. Sizi bilmiyorum ama, bana göre beyaz tasarımlı anakartlar sistemlerin içerisinde çok hoş duruyor. Özellikle RGB aydınlatma ile beslendiğinde çok daha net bir şekilde renkleri yakalayabilmek mümkün.

Duyurulan MSI Coffee Lake-S anakart modelleri arasındaki en favori anakart modelim diyebilirim. Oyun severlerin ilgisini de çekeceği gibi, tamamen oyun üzerine tasarlanmış bir model diyebiliriz. Dört adet güçlendirilmiş bellek yuvasının yanı sıra, bir adet PCIe x16 yuvası gözümüze çarpıyor.

MSI B360M MORTAR TITANIUM 4 Anakart

MSI B360-A PRO

Orta segmentteki kullanıcıların çokça tercih ettiği B serisi anakartlar, artık Intel güncellemesi ile MSI kanadında B360-A PRO ile başlayacak. Şuanda tüm anakart modellerinin piyasa satış fiyatları belli olmadığı gibi, geçen sene yayınlanan versiyonlara göre aralarında çok büyük fiyat farkları olacağını düşünmüyorum hocalar.

MSI B360 APRO 2 Anakart

MSI B360M MORTAR

MSI B360M MORTAR 4 Anakart

MSI B360M PRO-VD/VH

MSI B360M PROVD 4 Anakart

MSI B360M PROVH 4 Anakart

MSI H370 GAMING PRO CARBON

H370 anakart serinin en iyisine bakıyorsunuz şuanda. Biraz daha yakına inecek olursanız, tüm anakart modellerinin en güçlü 10 faz VRM‘i olduğunu fark edeceksiniz. Anakartın RGB tarafında çok büyük değişiklikler olmasa da, MSI Carbon serisine ayrı bir önem veriyor.

MSI H370 GAMING PRO CARBON 5 Anakart

MSI H370 GAMING PLUS

Gaming serisi anakartların piyasada gerçekten çok fazla muadili var. Hatırlarsanız ASUS Expedition ile çok fazla ortak noktası olan bu kartlar arasında tercih yapabilmek gerçekten zor. Zira henüz ASUS’un yeni Coffee Lake-S serisi anakartlarını görmemişken..

MSI H370 GAMING PLUS 5 Anakart

MSI H370M BAZOOKA

MSI H370M BAZOOKA 4 Anakart

MSI H310M PRO-M2

MSI H310M PRO M2 4 Anakart

MSI H310 PRO-VD/VH

Serinin en düşük fiyat aralığına sahip olan ve bütçe konusunda sıkıntı yaşayan kullanıcıların imdadına yetişen anakart modellerine bakıyorsunuz hocalar. Zaten milli anakartımız olarak bilinen H110M Pro-VD bundan böyle tahtını H310 Pro-VD modeline bırakacak.

MSI H310M PROVD 3 Anakart

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler