Cuma, Mart 29, 2024

MSI Oyuncu Dizüstü Bilgisayarlarında GTX 10 Serisine Geçiş Yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncuları yakından ilgilendiren bu güncelleme ile birlikte MSI artık GT, GS, GE ve GP serilerinden toplamda 11 modele Nvidia GeForce GTX ekran kartları kullanacağını açıkladı. Yapılan duyurudan sonra GTX serisi ile güçlenen dizüstü bilgisayarlar ayrıca VR Ready teknolojisini kullanacak.

Yüksek Grafik ve Oyun Performansı

MSI‘ın yenilenen oyuncu bilgisayarları CUDA çekirdeğini kullanarak masaüstü bilgisayarlar ile aynı seviyede performans alabilmek için yarışacak. Dikkat edecek olursanız mobil platform GPU’larda model isimlerinde “M” görünmüyor. Bu yüzden aynı seviyede olacağı için harf değişikliği yapılmamış.

MSI-GT83VR-Titan-SLI
Serinin etkileneceği ve kullanılacak ekran kartları ise aşağıdaki gibi olacak;

GT83VR Titan SLI modeli GTX 1080 SLI veya GTX 1070 SLI ile,vr-ready-logo

❱ GT73VR Titan modeli GTX 1070 SLI, GTX 1080 veya GTX 1070 ile,

❱ GT72VR ve GT62VR Dominator modelleri GTX 1070 ekran kartı ile gelecek. Ek olarak GT72VR ve GT62VR Dominator modellerinin yanı sıra, GS73VR, GS63VR Stealth, GE72VR ve GT62VR Apache modelleri de GTX 1060 ekran kartı kullanacak.

Oyuncular ve profesyonel kullanıcılar artık MSI notebooklarda Nvidia GeForce serisi ile karşılaşacak. Fiyatların ne kadar değişeceği konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Son olarak notebookların çok daha iyi bir soğutma sisteminin olacağını, RGB ayarlanabilir olacağını ve üstün ses deneyiminin kullanılacağının altını çizelim.

MSI-GT83VR-Titan-SLI-2

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler