Cuma, Nisan 26, 2024

NBA 2K20 için Steam üzerinde çok iyi bir indirim uygulandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

NBA 2K20, daha önce PlayStation üzerinde hem çok iyi bir indirime tabi tutulmuştu hem de ücretsiz olarak dağıtılmıştı. İndirim sırası şimdi Steam‘de. Herkesin severek oynadığı NBA 2K serisinin en son oyunu NBA 2K20 için bakalım nasıl bir indirim uygulanmış.

Kampanya, 1 Eylül 2020 tarihine kadar geçerli olacak!

5 Eylül 2019 tarihinde Steam üzerinde çıkış yapan NBA 2K20, çıkışından bu yana güzel satış rakamlarına ulaştı. 2K firması yapmış olduğu indirimler doğrultusunda da bu satış rakamlarındaki artışı devam ettirdi.

ben simmons nba 2k20

Gelelim NBA 2K20 için uygulanan indirimin oranına. NBA 2K20 için %92 oranında bir indirim uygulandı. Evet yanlış okumadınız %92. Orijinal fiyatı 249 TL olan NBA 2K20, bu indirim sayesinde 19,92 TL’lik bir fiyat etiketine sahip oldu.

12 gün daha devam edecek olan bu kampanyayı spor oyunlarını seven oyuncular kaçırmamalı. Gerçekten muhteşem bir indirim oranı. Tabii NBA 2K20 için bu denli bir indirimin uygulanmasının en büyük sebebi NBA 2K21‘in çok ama çok yakın zamanda piyasa çıkıyor olması.

davis and james nba 2k20

Her ne olursa olsun herkesin kütüphanesinde bulunması gereken bir oyun diyebilirim çünkü arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz güzel bir spor oyunu. Üstelik bu denli bir fiyat düşüşünü yakalamışken kaçırmak güzel olmaz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler