Cuma, Nisan 26, 2024

NBA 2K20’nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

2K Games tarafından geliştirilen popüler basketbol oyunu NBA 2K serisinin yeni oyunu NBA 2K20 çıkış tarihi belli oldu ve oyuna dair de bir ilk bakış videosu paylaşıldı.

Standart sürüm ve Deluxe Edition versiyonlarının kapağında NBA’in yıldızı Anthony Davis bulunacakken, Üst paket olan Legende Edition sürümünün kapağını ise Dwyane Wade süsleyecek. Böylelikle kapak görselinde hangi sporcuların yer alacağını öğrenmiş olduğumuz NBA 2K20’nın ne zaman çıkacağını dair açıklama oyunun geliştiricisi olan 2K Games tarafından geldi. Açıklama sayesinde oyunun 6 Eylül 2019 tarihinde pek çok platform için çıkış yapacağını öğrenmiş olduk.

Oyuna dair paylaşılan ilk bakışa baktığımız da ise NBA’nin sadece bayanlar için olan ligi WNBA içerisinde bulunan oyuncularında yer aldığı görülüyor. Böylelikle ilk kez bir NBA oyununda WNBA ligine ait oyuncularda yer alacak.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi 6 Eylül tarihinde satışa çıkacak oyun Playstation 4, PC, Nintendo Switch, Xbox One platformlarında yerini alacak. Google’ın yeni tanıtmış olduğu bulut tabanlı oyun servisi Google Stadia’ya ise Kasım ayında gelecek.

Fiyat etiketine bakacak olursak Standart sürümün 59.99 dolar, Deluxe Edition sürümünün 79.99 dolar ve en pahalı sürüm olan Legende Edition’in fiyatının ise 2K Games tarafından 99.99 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler