Cuma, Nisan 26, 2024

NBA 2K21’in demo sürümü dün itibarıyla PlayStation Store’da yerini aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Basketbol oyunları arasından en çok oynanan seri bildiğiniz üzere 2K Games‘in NBA 2K serisi. NBA 2K21‘in çıkış yapacağı günü bütün basketbol severler merakla bekliyor. Bakalım NBA 2K21‘in demo sürümünde bizleri neler bekliyor.

Demo sürümüne özel bir video da ayrıca paylaşıldı!

Play The Current Gen Demo Now” adı altında YouTube üzerinde bir video paylaşan NBA 2K kanalı, bu video ile birlikte oyuncular nasıl bir oyunla karşılaşacaklarını öğrenmiş olacaklar. Kimi oyuncular oyunu kötülerken kimileri ise oyunu çok beğeniyor.

Oyuncuların birkaç yorumu genel olarak oyuna bir şey katılmadığını belirtirken kimi oyuncular da oyuna en ufak bir değişiklik gelse bile bunun iyi olacağı yönünde. Oyunun standart versiyonu PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde 59.99 dolar. Mamba Forever versiyonu ise 99.99 dolar.

damian lillard nba 2k21Oyunun standart versiyonunun kapağında Damian Lillard bulunuyor. Mamba Forever versiyonunun kapağında ise geçtiğimiz aylarda vefat eden Kobe Bryant yer alıyor.

Demo sürümü indirmek isteyenler varsa eğer buraya tıklayarak NBA 2K21‘in demo versiyonunu yer aldığı sayfa PlayStation Store‘un web sitesi üzerinde açılacaktır.

NBA 2K21: Play The Current Gen Demo Now

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler