Perşembe, Mart 28, 2024

Netflix, 65 Milyon Euro’ya Next Games’i Satın Aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere video platformu devlerinden Netflix, çok kısa bir zaman önce oyun sektörüne giriş yaptığını duyurmuştu ve bugün şirket platform üyelerinin eğlenmesi için harika oyunlardan oluşan bir kitaplık kurmak amacıyla Next Games şirketini 65 milyon euro karşılığında satın aldıklarını resmi olarak duyurdu.

Stranger Things: Puzzle Tales ve The Walking Dead: Survival Instinct oyunlarının geliştiricileri olan Next Games, henüz yeni bir oyun duyurmamış olsalar da bu satın alma şirketin mobil uygulamada yerleşik olan Netflix Oyunları ile birlikte bir oyun devi olma planlarını büyütecek.

Reklamsız ve uygulama içi satın almalar olmayan oyunlar geliyor!

Netflix Games Streaming 270821
Netflix, 65 Milyon Euro'ya Next Games'i Satın Aldı! 2

Netflix, Kasım ayının başlarında iOS ve Android platformlarında yalnızca beş adetle sınırlı, reklam ve uygulama içi satın almalar olmadan piyasaya sürülen Netflix Games o günden bu yana kütüphaneye dokuz yeni oyun ekledi ve Night School Studio’yu satın aldı.

Şirketin paylaştığı bir blog gönderisinde Netflix’in oyun departmanından sorumlu başkan yardımcısı Mike Verdu, Next Games’in yardımları ile reklamsız ve uygulama içi satın alma olmayan birinci sınıf bir oyun portföyü oluşturabileceklerini vaat ediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler