Cuma, Nisan 26, 2024

Nike’ın El Yakan Yeni Gözlüğü Nike Wing Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şuanda piyasada ilgi gören sanal gerçeklik gözlüklerinin fiyatları kullanıcılara çok gelirken, Nike piyasaya aldırış etmeden yeni güneş gözlüğü Nike Wing‘i tanıttı. Rio 2016‘da devam eden olimpiyatlara özel olarak üretildiği belirtilen gözlüğün görüntüsü de bir garip.

Nike’dan 1200 Dolara Güneş Gözlüğü

Dünyanın en popüler firmalarından birisi olan Nike, sadece ayakkabı ve kıyafet değil üretmiş olduğu giyilebilir teknolojiler ile de yakından takip ediliyor. Yeni duyurmuş olduğu güneş gözlüğünde ise Zeiss firması ile iş birliği yaparak yekpare cam malzemesi kullanıldı. Rio olimpiyatlarına özel olarak üretildiği belirtilen gözlüğün piyasa satış fiyatı 1200 dolar. Açıkçası bir gözlük için bu fiyat verilir mi bilinmez ama Nike bu gözlükten çok umutlu.

nike-wing-gozluk-2
Nike Wing adı verilen gözlüğün teknolojik özellikleri arasında sporcuların stres ve yorgunluğunu azalttığı iddia edildiği gibi, 26 gram ağırlığa sahip. Şuanda Nike‘in web sitesinde satışa sunulan gözlüğün Türkiye satış fiyatı henüz bilinmiyor. Rio 2016 olimpiyatlarında henüz göremediğimiz gözlüğü bir kaç gün sonra Nike tarafından sponsor olunan sporcuların gözlerinde görürseniz şaşırmayın.

nike-wing-gozluk-3

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler