Cuma, Nisan 26, 2024

Nintendo Switch Artık Daha Hızlı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation ve Xbox oyun konsollarına göre biraz daha geri planda kalıyor olsa da kendine has bir kullanıcı kitlesi olan Nintendo Switch, yenilenmeye devam ediyor. Oyun konsollarının başarılı temsilcilerinden biri olan seri, şu sıralar güç artışı sağlayacak özel bir güncellemeyle gündemde.

Nintendo Switch Daha Güçlü

Kısa süre önce yayınlanan 8.0 yazılım sürümünün hemen arından, önemli bir düzenleme daha yapıldığı ortaya çıktı. Bu kez yapılan düzenleme, oyun konsollunun teknik açıdan güçlenmesi adına yapılan ve biraz daha gizli tutulan bir güncelleme.

Güncellemenin etki ettiği kısım, işlemciler ve RAM bellekler. Güncelleme sonrasında 1 GHz olan işlemci hızının 1,75 GHz seviyesine kadar çıkarıldığı görülüyor. Sadece işlemci kısmında bile çok ciddi bir artış söz konusu ancak tek düzenleme bu değil.

Nintendo Switch

Bunun yanında belleklerde de yazılımsal iyileştirmeler var ve güç modu olarak gösterebileceğimiz, hızı yükselten özel bir düzenleme söz konusu. Bu düzenlemelerin doğrudan açıklanmadığını ve testlerde ortaya çıktığını da ekleyelim.

Testlere göre Nintendo Switch güncellemesi, ciddi bir performans artışı sağlıyor. 31 saniye olarak belirtilen dosya kayıt süresinin 10 saniye düştüğü ve 21 saniyede dosya kaydının gerçekleştiği test sonuçlarında net bir şekilde görülüyor. Kısacası ciddi bir performans artışı söz konusu olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler