Perşembe, Mart 28, 2024

Nintendo Switch Rubber Ring Oyuncu Kumandası Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

En farklı oyun konsollarından biri olan Nintendo Switch, gelişmeye devam ediyor. Nintendo bu konuda emin adımlarla ilerlemekte. Firma son olarak IFA kapsamında yeni bir kontrol cihazı tanıttı. Nintendo Switch Rubber Ring kontrol cihazı, şimdiden oyuncuları heyecanlandırmaya yetti.

Daha önce Wii kullananlara oldukça yakın gelecek olan yeni kontrol cihazı, benzerlerinden biraz daha farklı bir yapıya sahip. Bir halka şeklinde olan cihaz, ana kontrol kumandası olan Joy-Con ile birlikte çalışıyor.

Rubber Ring, Fitness Uygulamalarında Kullanılacak

Bir set olarak kullanılması beklenen Nintendo Switch Rubber Ring kontrol cihazının, Joy-Con ile kullanılması dışında dikkat çeken bir detayı daha var. Tanıtım sırasında paylaşılan videoya baktığımız zaman, diğer kontrol cihazının da bir bant ile bacağa takıldığı görülüyor.

Bu da kontrol cihazının hareketleri algılamasının mümkün olacağını ve algılanan hareketlerin de muhtemelen oyuna anında yansıyacağını göstermekte. Haliyle daha çok fitness oyunları ve uygulamaları için kullanım sunulması bekleniyor.

Nintendo Switch Rubber Ring

Kauçuk bir halka olan ve kontrol cihazlarının üzerine takılmasıyla çalışan yeni kumandanın, zaman içerisinde işlevlerinin artması da söz konusu olabilir. Bu noktada henüz yeterli açıklamanın olmadığını söylemek gerekiyor.

Nintendo Switch sahiplerini şimdiden heyecanlandıran yeni kontrol cihazının 12 Eylül sonrasında net olarak tanıtılması ve piyasaya sürülmesi beklenmekte. İlk etapta desteklenecek oyunlar da bu şekilde ortaya çıkacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler