Perşembe, Nisan 18, 2024

Nintendo Switch Sistem Güncellemesi v10.0.0 Sunuldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nintendo Switch‘in yeni sistem güncellemesi versiyon 10.0.0’ı kullanıcılarını sundu. Bizim dikkatimizi çeken değişikliklere gelin beraber göz atalım.

yGuBOP

Nintendo Switch Sistem Güncellemesi v10.0.0 Bize Neler Sunuyor?

  • Sistem belleği ve SD kart arasında veri aktarımı. Artık güncelleme ve indirilebilir dosyaları SD karttan sistem belleğine veya sistem belleğinden SD karta taşıyabileceksiniz.
  • Ana menü üzerinden ulaşabileceğiniz haberler bölümüne yer imi ekleme özelliği geldi. İstediğiniz haberleri veya gündem gibi yazıları “bookmark” seçeneğine tıklayarak özelleştirebilirsiniz.
  • Bir diğer özellik ise kontrolcü üzerinde ki tuşları istediğiniz gibi özelleştirme. Bunun yapmak için System Settings > Controllers and Sensors sekmesinden Joy-Con (Sol), Joy-Con (Sağ) bölümünü dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.
  • Animal Crossing: New Horizons’tan 6 adet yeni profil simgesi eklendi.  “Display play activity to:” ve “Delete Play Activity” seçenekleri Friends Settings’ten kaldırılıp Play Activity Settings’e taşındı.
  • Son olarak kullanıcı deneyimi arttırmak için genel sistem optimizasyonu yapıldı.

 

Güncelleme hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Peki, sizin bu güncelleme hakkında görüşleriniz nelerdir?

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler