Cuma, Nisan 19, 2024

Nissan GT-R Drone ile Pistte Kozlarını Paylaştı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nissan ekibi yeni üretmiş oldukları Drone‘u olan GT-R adlı modelini tanıttı. 100 kilometre hıza 1.3 saniyede çıkabilen efsane insansız hava aracı, Nissan’ın GT-R modeli ile pistte kozlarını paylaştı. Ortaya çıkan efsane görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyada yayılırken, detaylar ve GT-R kapışması haberimizde.

Nissan GT-R vs GTR-R Drone Kapışması

Nissan’ın insansız hava aracı platformunda geldikleri noktayı göstermek için biraz da gövde gösterisi yaptıkları yeni Drone‘ları GT-R modelini tanıttı. Hava aracı şuanda “dünyanın en çabuk hızlanabilen insansız dron’u” olarak kayıtlara geçerken, Nissan FPV bünyesinde tasarımlarını güncellemiş oldu.

İnsansız hava aracının hız testini güzel bir video ile kullanıcıları ile tanıştıran ekip, Nissan spor otomobili ile GT-R Drone modelini pistte kapıştırdı. İnsansız hava aracı 0-100 kilometre hıza sadece 1.3 saniyede ulaşabiliyor. Kumandadan kontrol edilen Drone’un hassas kontrolü kullanımı da kolaylaştırıyor. Maksimum 155 kilometre hıza çıkabilen Drone’u 2 kilometrelik pistte İngiliz İnsansız Hava Araçları Yarışı Şampiyonu James Bowles kontrol etti.

Nissan-GT-R-Drone-2
2017’de Piyasaya Sürülecek

Kıyasıya süren kapışmanın ardından test aşamasında olan Drone‘u Nissan 2017 yılında piyasaya süreceğini de ekledi. GT-R Drone, Dünya Drone Prix Şampiyonu olan Tornado XBlades tarafından tasarlanmış. Kumandada özel bir yarış ayarının bulunduğu ve 1400 mAh Lityum Polimer 6S bataryaya sahip. Kapışma esnasında Nissan’ın spor aracı V6 Twin Turbo Motor, 3.8 litre hacimli 570 beygirlik canavar Drone’un karşısına geçti.

Bu efsanevi oyunun efsanevi kapışmasını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler