Çarşamba, Nisan 24, 2024

Nokia 9.2 için İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nokia 9 PureView adı verilen akıllı telefon modelleri, uzun bir geliştirme sürecinden sonra tanıtılmış ve bir hayli dikkat çekmişti. Öyle ki telefonun arkasında 5 Zeiss lensi bulunuyordu. Fakat bu serinin önemli bir eksiği vardı. Geç sunulan seride Snapdragon 845 işlemcileri kullanıldı. Şimdi ise durum Nokia 9.2 modeliyle değişecek.

Nokia 9.2 akıllı telefonları için ortaya çıkan yeni detaylar, işlemci kısmında farklı bir seçim yapılacağını gösteriyor. Nokia Anew resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan detaylara göre yeni işlemcilere geçiş yapılacak.

Nokia 9.2 amiral gemisi yarışında yer alacak

Paylaşıma göre yeni seri akıllı telefonların içerisinde Snapdragon 865 serisi işlemciler bulunacak. Son amiral gemisi işlemci modelleri arasında yer alan Snapdragon 865 işlemcileriyle beraber Nokia 9.2, amiral gemisi akıllı telefonlar arasında yer almış olacak.

Nokia 9.2

Yeni işlemcilerle beraber telefonların kamera sisteminde de değişikliğe gidilmesi söz konusu olacak. Zaten Nokia 9 akıllı telefonunda 5 kamera kullanılmıştı. Bu seride de 5 kamera kullanılması beklentisi var ancak bu kez kameraların yeteneklerinin arttığını göreceğiz.

Bu detayların dışında telefonların 2020 yılında tanıtılması beklentisi var. Fakat henüz kesin tanıtım tarihi konusunda bir bilgimiz yok. Muhtemelen bu kez tanıtım Nokia 9 modelindeki kadar geciktirilmeyecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler