Çarşamba, Nisan 24, 2024

OnePlus 8 Özellikleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amiral gemisi canavarı olarak bilinen OnePlus, yeni akıllı telefon modelleriyle geliyor. Markanın yeni akıllı telefonları OnePlus 8 serisi olacak.

İddialı serilerin devam modeli olması beklenen OnePlus 8 akıllı telefonları için yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Son olarak telefonların bazı raporlar üzerinden özellikleri ortaya çıktı. Paylaşılan bilgilere bakacak olursak 3 farklı telefon göreceğiz.

OnePlus 8 yeni işlemcileri kullanacak

Paylaşımlara göre ana modelde Snapdragon 865 serisi işlemcileri yer alacak. 5G modemlerle beraber gelecek olan işlemcilerin beraberinde 8 GB RAM sunulacak. 256 GB depolama alanının da kullanılacağı akıllı telefonun ekran kısmında ise 6.4 inçlik bir paneli olduğunu göreceğiz. AMOLED ekranların çözünürlük değeri de FHD+ olacak.

90 Hz yenileme hızına sahip olacak olan ekranların üzerinde kamera deliği olduğunu göreceğiz. Kamera deliği içerisinde ise 32 MP selfie kamerası bulunacak. Arka kısımda da 64 MP, 20 MP ve 12 MP olmak üzere üçlü arka kamera kurulumu söz konusu olacak.

OnePlus 8

OnePlus 8 Pro modeline geçtiğimiz zaman ise ekran kısmında 6.7 inçlik bir AMOLED panel kullanıldığını göreceğiz. Bu kez ekranlar 120 Hz yenileme hızına sahip olacak. RAM kısmında da 8 ve 12 GB olmak üzere iki seçenek sunulacak. Kamera kısmında ise üçlü kamera kurulumuna ek olarak bi de ToF sensörlerinin olduğunu göreceğiz.

Son olarak OnePlus 8 Lite versiyonu karşımıza çıkacak. OnePlus 8 Lite versiyonunda da MediaTek 100 yonga seti kullanılacak. Ekran kısmında ise 6.4 inç ekran kullanılacak. Uygun fiyatlı olarak gelecek olan bu modelin kameraları biraz daha farklı olacak. Lite modelinde 48 MP ana arka kamera kullanılacak.

OnePlus 8 serisi için ortaya çıkan bilgiler bu şekilde. Telefonların bu özelliklerin ne kadarına sahip olacağını tanıtım sonrasında öğreneceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler