Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy S10 Lite Ayrıntıları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Avrupa lansmanı çok yakında bekleniyor

Samsung Galaxy S10 Lite modelinin özellikleri yyakında gerçekleşecek olan Avrupa Lansmanından önce WinFuture.de tarafından sızdırıldı.Ayrıntıları sızdıran Alman web sitesi, önceki söylentiler ve FCC dosyaları ile çok iyi bir şekilde eşleşen bir veri sayfasına dayanaraktan bu bilgileri sızdırdılar.

Cihazın teknik açıdan özellikleri şu şekilde: Ekran konusunda 2400×1080 piksel 20:9 en boy oranına sahip 6.7 inçlik Infinity-O mevcut. İşlemci konusunda Snapdragon (Exynos olmayan sürüm) 855 yonga seti, Bellek konusunda 8 GB RAM ve 128 GB Depolama Alanı bizleri bekliyor.

Cihazın belki de en önemli unsurlarından olan kamera kısmınd ise 12 megapiksellik (f/2.2) diyagrama sahip ultra geniş açı ve 5 megapiksellik f/2.4 diyagrama sahip makro çevrili Tilt-OIS olarak adlandırılan optik görüntü sabitleme özelliğini sahip ikinci kamera, 48 megapiksellik f / 2.0 diyagrama sahip ana kamera mevcut.

Ön tarafta yer alan selfie (öz çekim) kamerasında ise 32 megapiksellik f/2.2 diyagrama sahip bir kamera yer alıyor. 8.1mm kalınlığına sahip kasanın içerisinde 45W hızlı şarj desteğine sahip 4,500 mAh büyüklüğünde bir pil mışıl mışıl yatıyor.

Teknik ayrıntıları sızdırılan Samsung Galaxy S10 Lite versiyonu yakın zamanda Avrupa pazarında satışa sunulacak. 680 Euro fiyat etiketine sahip olacak telefon, sızdırmayı yapan WinFuture’a göre siyah, beyaz veya mavi renk seçenekleriyle karşımıza çıkacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler