Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy Fold 2 Mi Geliyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya’nın ilk katlanabilir telefon niteliğini taşıyan Samsung Galaxy Fold her ne kadar sorunları ile sektörde kötü bir iz bırakmış olsa da yurtdışında ki bir çok insanın dikkatini, ilgisini ve parasını çeken bir cihaz oldu. Hatta geçtiğimiz ay Motorola’dan RAZR isimli bir cihaz Galaxy Fold’a rakip olarak çıktı.

Şimdi ise elde ettiğimiz görüntüler Samsung beyciğimizin ikinci bir Galaxy Fold modeli ürettiği iddialarını akıllarımıza getirmeyi başarıyor. Çin sosyal medyası gündeminde oldukça çok konuşulan görüntülerde dikey olarak katlanabilen bir Samsung cihazını görebiliyoruz.

galaxy fold clamshell rumored 3
Samsung Galaxy Fold 2 Mi Geliyor? 2

Weibo üzerinden telefon sızdıran Ice Universe aracılığıyla elde ettiğimiz bu görüntülerin aslında bir Samsung cihazını tasvir ettiğinden emin değiliz. Bir prototip, bir konsept, hatta zekice bir sahte olabilir. Ama Bloomberg Mart ayından bu yana Samsung’un yukarıda gördüğünüz gibi bir kapaklı da dahil olmak üzere ek katlanabilir cihazların Galaxy Fold’u takip edeceğini bildirdi.

Resimlerde sadece iki adet kamera görünüyor

2020 yılının Şubat ayında Samsung Galaxy S11 modeli tanıtılacak. 2019 yılının son ayı olan Aralık ayında ise Bloomberg bir sonraki model Galaxy Fold’un aynı anda piyasaya sürüleceği ve aynı zamanda 108 megapiksellik ana kamerayı ve 5x yakınlaştırma kamerasını Galaxy S11 modeline yerleştireceğini bildirdi.

Bu ayın başlarında, analistlerle konuştuktan sonra, Kore Herald, bir sonraki Galaxy Fold’un selefinden biraz daha makul olacağını, Amerika Birleşik Devletlerin’de mevcut cihazın maliyetinin 1.980 doların yarısından az olduğunu ve yen modelin maliyetinin 845 dolar civarında olduğunu bildirdi. Motorola’nın duyurduğu RAZR katlanabilir cihazı orta segment özelliklerine sahip olmasına rağmen bu Ocak ayında tanıtılacak ve 1.499 Dolara mal olacak. 900 dolar fiyat etiketi bile bir katlanır Samsung amiral gemisi cihaz için oldukça abartı olurdu.

Dün, Huawei gelecek yıl katlanabilir Mate X’in daha hızlı ve daha dayanıklı bir versiyonunu piyasaya süreceğini ve mevcut versiyonu Avrupa’ya getireceğini açıkladı. Şimdiye kadar sadece Çin’de satıldı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler