Perşembe, Nisan 25, 2024

Nokia 9 PureView’in Geekbench Skoru Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi ile beraber tanıtılmasını beklediğimiz Nokia’nin yeni ve oldukça iddialı telefonu olacak 9 PureView’in Geekbench skoru ortaya çıktı. Gücünü Snapdragon 845 yonga setinden alacak telefonun en dikkat çeken tarafı ise arka tarafına konumlandırılmış olan 5 adet arka kamera olduğu görülüyor.

Nokia 9 PureView Teknik Özellikleri Ve Geekbench Skoru

Nokia’nın yeni akıllı telefonu 2960×1440 piksel çözünürlük sunan 5.99 inç büyüklüğe sahip AMOLED bir ekrana sahip olması bekleniyor.

Geekbench testi ile beraber gücünü Snapdragon 845 yonga setinden alacağı görülen akıllı telefon 6GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip olacak ve bu depolama alanı MicroSD kart desteği ile beraber 512GB’a kadar arttırılabilecek.

Nokia 9 Geekbench

Kutusundan Android’in en son sürüm olan 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber geldiği görülen akıllı telefonun aldığı skorlara bakıldığında ise tekli çekirdek performansında 2269 puan almayı başarırken, çoklu çekirdek performansında ise 8793 puan almayı başardığı görülüyor.

24 Şubat’ta Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlenecek olan lansmanla beraber tanıtılmasını beklediğimiz akıllı telefonun tüm teknik detaylarını ve fiyatına dair en net bilgiyi o zaman öğreneceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler