Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Nokia Yeni Logosunu Duyurdu! Efsane Şekil Değiştirdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nokia, tanındığı ilk yıllardan bu yana hep standartlaşmış logosunu kullanıyordu. Fakat yıllar sonra efsane marka için bu durum değişti. MWC 2023 kapsamında marka yeni logosu için duyuru yaptı. Nokia’nın yeni logosu, bir nevi markanın yeni kimliğini de gösteriyor diyebiliriz.

Yeni logo ile ilgili önemli bir detay da var. Markanın logosu değişti ama yeni logo, akıllı telefonlar için geçerli olmayacak.

Nokia, Marka Kimliğini Yeniliyor

Logoya baktığımız zaman markanın biraz daha dijital dönemi işaret eden bir tasarım benimsediğini görüyoruz. Adı üzerinde yeni logo yeni bir anlayış ve yeni bir marka kimliği.

Nokia

Standartlaşmış olan logoya göre dijital döneme daha uygun olan yeni tasarım, marka tarafından her alanda kullanılan ana logo olacak ama akıllı telefonlar buna dahil değil.

Nokia

Öyle ki marka akıllı telefon bölümünü HMD Global tarafına devretmişti. Bu nedenle yeni gelecek Nokia akıllı telefonlarda herhangi bir logo değişimi olmayacak diyebiliriz.

HMD global bu konuda farklı bir karar alırsa o işin farklı tarafı olur. Özellikle akıllı telefon bölümünün de yeniden ayağa kalkmaya başladığını düşünecek olursak, bu bölüm için de yeniden yapılanma söz konusu olabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler