Perşembe, Nisan 25, 2024

NVIDIA Etkinliği Duyuruldu! GeForce RTX 30 Mobil Serisi Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

GeForce RTX 30 mobil serisi, birkaç haftadır sızıntılarda gözüküyor. Tüm bu sızıntıların ardından mobil kısımda NVIDIA’nın yeni nesli olacak olan modellerin ne zaman tanıtılacağına ilişkin bir bilgi geldi.

NVIDIA bir duyuru yaptı ve Ocak ayında özel bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı. İşte bu etkinlik yeni mobil serisinin duyurulacağı etkinlik olacak.

GeForce RTX 30 mobil serisi ne zaman tanıtılıyor?

Yapılan paylaşıma göre marka, CES 2021’in 1 gün sonrasında yani 12 Ocak tarihinde “RTX: Game On” etkinliği düzenleyecek.

Etkinlik kapsamında duyurulması beklenen mobil RTX modelleri ise RTX 3080, RTX 3070 ve RTX 3060 serileri olacak. GA104 GPU ve GA106 GPU birimlerinin kullanılacağı yeni mobil serilerinin yanında, bir de sürpriz yapılması bekleniyor.

GeForce RTX 30 mobil serisi

Sürpriz, bir süredir beklediğimiz GeForce RTX 3060 12 GB modeli olabilir. AMD Radeon RX 6700 serisine rakip uygun fiyatlı bir kart olacağı iddia edilen RTX 3060 modelinin fiyatlarının da aynı etkinlik içinde duyurulacağı söyleniyor.

Yeni mobil serileri ve daha birçok sürprizi görmek için 12 Ocak tarihindeki etkinliği beklememiz gerekecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler