Perşembe, Mart 28, 2024

OnePlus 7 için Yeni Video Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amiral gemisi katili, uygun fiyatlı performans canavarı ve daha birçok lakabı bulunan OnePlus akıllı telefonlar, kısa süre sonra yenilenecek. Serinin devam modeli ise OnePlus 7 akıllı telefonları olacak. En son ay başında belli başlı özellikleri paylaşılan ve render görselleri ortaya çıkan akıllı telefonlar için bu kez yeni bir render videosu paylaşıldığını gördük.

OnePlus 7 Tasarımı Nasıl Olacak?

OnePlus 7 akıllı telefonlarının tasarımı için önemli düzenlemeler yapılması bekleniyor. Paylaşılan son render görselleri de bu durumu kanıtlamış oldu. Render videosuna göre telefon, arka kısımda ortalanmış dikine kamera dizilimiyle gelecek. 3 arka kameraya yer verilecek olan yeni modelin, parmak izi sensörünü de ekrana taşıması bekleniyor.

OnePlus 7 tasarim detayları

Ekran tasarımına geçtiğimiz zaman ise çentik alanı ya da çerçeve görmeyeceğiz. Bunun yerine, açılır kapanır kamera sistemi kullanılacak. Pop-up kamera, ön kamera yazılımının açılmasıyla açılacak ve kapanmasıyla kapanacak. Böylece ekran gövde oranı arttırılmış olacak.

OnePlus 7 render

Teknik Özellikler için Beklentiler

Tasarım konusunda beklentiler bu yönde. Teknik kısımda bazı bilgiler var. Yine amiral gemisi canavarı lakabını karşılayacak bir telefon bekliyoruz. 6.5 inç AMOLED ekranla gelecek olan telefon, Snapdragon 855 işlemcilerini kullanacak. Snapdragon 855 işlemcilerine artı olarak RAM bellek kısmında da 12 GB seçeneği bizi karşılayacak.

OnePlus 7

48 MP + 20 MP + 16 MP olmak üzere üç arka kamerayla gelecek olan OnePlus 7, ön kamera kısmında da 16 MP seçeneğini sunacak.  600 dolar civarında satış fiyatıyla gelecek seri için tanıtım tarihi henüz net değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler