Salı, Mart 19, 2024

OnePlus 7 Tanıtım Tarihi Kesinleşti!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tasarım kısmında önemli değişiklikler sunması beklenen OnePlus 7 akıllı telefonları için geri sayım başladı. Bugün itibariyle telefonun ne zaman tanıtılacağı da resmi olarak açıklanmış oldu. Yeni amiral gemisi modelleri hakkında detaylara ve tanıtım tarihine bakalım.

OnePlus 7 Bu Ay Geliyor

Yeni akıllı telefonların görselleri ve taslak çizimlerinin sızdırılmasının ardından, bu modelin yakın bir zaman sonra tanıtılacağı düşüncesi oluşmuştu. Beklendiği gibi oldu ve telefonların 23 Nisan tarihinde tanıtılacağı açıklandı.

Sadece 3 gün sonra tanıtılacak olan yeni seri akıllı telefonların, kaç farklı versiyon olarak geleceği de ortaya çıktı. Paylaşılan bilgilere göre iki farklı telefon göreceğiz. Bunlardan biri ana model olacak ve bahsettiğimiz tasarım değişikliği bu modelde olmayacak.

OnePlus 7

OnePlus 6T akıllı telefonlarına, neredeyse birebir olarak benzeyen bir tasarım göreceğiz. Asıl değişiklik ise Pro model olarak gelecek telefonda olacak. OnePlus 7 Pro modelinin, açılır kapanır kamera sistemine sahip olduğunu göreceğiz. Çerçevesiz bir ekranla beraber gelecek akıllı telefonun arka kamera kısmında da üçlü kamera dizilimine geçiş yapılacak.

Her iki modelde de Snapdragon 855 işlemcilerinin kullanılması ve her iki modelde de amiral gemisi akıllı telefonlarında yer alan özelliklerin öne çıkmasını bekliyoruz. Geri kalan tüm özellikleri ve tasarım detaylarını, tanıtım sonrasında paylaşacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler