Perşembe, Nisan 25, 2024

OnePlus, Bankacılık Sektörüne Giriyor: OnePlus Pay ile Tanışın

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus beyciğim, Çin’de mobil ödeme hizmeti olan OnePlus Pay isimli servisini resmi olarak başlattı. Shenzhen merkezli şirket mobil ödeme hizmetini geçtiğimiz sene OnePlus 7T serisi lansman etkinliğinde başlatmaya söz verdi.

ITHome’a göre OnePlus Pay ödeme hizmeti, OnePlus 7T serisinin “Cüzdan” uygulamasında dahili olarak mevcut durumda ve OnePlus Pay kullanmak için bu cihazlarda harici bir üçüncü parti uygulama kurmanıza gerek kalmaz. OnePlus Pay servisi şu anda Guangfa Bank, Minsheng Bank ve SPDB banka kartlarını ve Guangfa Bank ve SPDB kredir kartlarını desteklemektedir.

OnePlus Pay China
OnePlus, Bankacılık Sektörüne Giriyor: OnePlus Pay ile Tanışın 2

Yeni ödeme hizmeti şu anda yalnızca Çin bölgesinde kullanılabiliyor ve bunu destekleyen akıllı telefon modelleri olan OnePlus 7T ve OnePlus 7T Pro sahipleri servisten yararlanabiliyor. Ancak elde ettiğimiz bilgilere göre OnePlus, ödeme hizmetini diğer OnePlus akıllı telefon için kullanılabilir hale getirmek için çalışmalar sergiliyor.

Bunlara ek olarak şirket, ödeme hizmetini Çin dışında diğer ülkelere de getirecek, önümüzdeki günlerde hem Hindistan’da hem de Amerika Birleşik Devletleri’nde başlatılacak. Ancak şu anda kesin bir lansman tarihi gibi bilgilerimiz yok.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler