Çarşamba, Nisan 24, 2024

Önümüzdeki 4 yılda 10 Marvel Filmi Vizyona Girebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel denince insanın aklına eskiden cizgi romanlar gelirdi kişisel olarak bende İron Man hayranı olarak cizgi romanları ve filmlerini izledim. Marvel bir son yıllarda ise çizgi romanların da yarattığı karakterlerin filmini yaparak gişelerde rekorlar kırıyor. Ayrıca Marvel çizromanlarının en ünlü yazarı Stan Lee‘nin aktardığı bilgilere göre yayınlanmamış bir çok karakter varmış hali hazırda.

 

Disney ve Marvel bu sene sadece iki film çıkarmayı hedefliyorlar. Şuan da, yaklaşan Marvel Sinematik Evren filmleri olacak aşşağıda belirtilen tarihler Marvel’in resmi açıklamaları değildir ancak sızıntılar diyebiliriz. 

Kaptan Marvel : 8 Mart 2019
Avengers 4 : 3 Mayıs 2019
Tarih var ancak hangi karakter olduğu belli değil : 1 Mayıs 2020
Doktor Strange 2? (Kesin değil): 6 Kasım 2020
Siyah Panter 2 (Kesin değil): 12 Şubat 2021
Black Widow (Kesin değil) : 7 Mayıs 2021
 X-Men (Net bir bilgi yok iddialara göre): 5 Kasım 2021
Tarih var ancak hangi karakter olduğu belli değil : 18 Şubat 2022
Tarih var ancak hangi karakter olduğu belli değil : 6 Mayıs 2022
Tarih var ancak hangi karakter olduğu belli değil : 29 Temmuz 2022

Listeye Örümcek Adam dahil değildir nedeni ;  Sony Pictures tarafından 5 Temmuz 2019’da yayınlanmakta olup, belirli lisans sözleşmelerine rağmen, Tom Holland’ın Peter Parker’ı halen MCU’nun bir parçasıdır.

Disney Fox’u satın aldı , sayısız Marvel karakterleri tek bir banner altında geri getirildi. Bu, MCU’(Marvel Cinematic Universe ) daki X-Men’ün geleceği henüz belli değil.  Belirtmekte fayda var yukarıdaki liste tamamen yurt dışı kaynaklardan alınan bilgiler ile oluşturulmuştur. Yayın tarihleri veya vizyon tarihlerinde değişiklik olabilecektir.  🙂

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler