Cumartesi, Nisan 20, 2024

Yakında Vizyona Girecek X-Men: Dark Phoenix İlk Fragmanı Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bizi fazla bekletmeden hemen önümüzdeki yıl içerisinde vizyona girecek olan X-Men: Dark Phoenix ilk fragmanı yayınlandı. X-Men: Dark Phoenix X-men: Firts class ile birlikte başlayan ve ekibin nasıl toplandığını anlatan serinin son filmi olması bekleniyor. Biliyorsunuz Marvel 20th Century Fox’u satın aldı. Bu olayın ardından sevilen ve çok izlenen X-men serisi biraz geri planda kaldı. 

Bizi Neler Bekliyor? 

Çizgi roman okuyucuları tarafından en sevilen serilerden birisi olan X-men bu su götürmez bir gerçek. 2011 yılında sinema severler ile buluşan X-men  First Class ile başlayan yeni X-Men film serisinin dördüncü filmi olan Dark Phoenix, önümüzdeki yıl bizi fazla bekletmeden gelecek. Özellikle X-Men serisinin hayranlarının merakla beklediği yeni X-Men filmi için tanıtım çalışmalarına başlayan 20th Century Fox, X-Men Dark Phoenix filmi için ilk Fragmanı 26 Eylülde yayınladı. 

0bb56264682171.5ada0a7579e50

X-Men çizgi romanlarından birisi olan The Dark Phoenix Saga’ dan uyarlanan X-Men Dark Phoenix filmi, Phoenix Force olarak bildiğimiz kozmik varlık ile birlikte yeterince güçlü olan Jean Grey iyice durdurulamaz bir güce kavuşuyor. Magneto’nun da etkisiyle Dark Phoenix’ e dönüşüyor. X-Men ile karşı karşıya gelmesini konu alacak olan film şimdiden bizi heyecanlandırıyor.

Hugh jackman eğer X-men serisine veda etmeseydi bu film daha fena olurdu.

X-men First Class ile başlayan serinin senaristi hatta ve hatta birçok sevilen bilim kurgu filminin Screen Play’ i olan Simon Kinberg yönetmen koltuğunda gözüküyor.

Yeni seride bizleri Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto), Sophie Turner (Jean Grey), James McAvoy (Profesör X), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops) ve Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) önceki filmlerdeki rollerini tekrarlarken, yeni filmde oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Jessica Chastain dahil oluyor. Film 14 Şubat 2019 gibi manidar bir günde vizyona giriyor.

Filmin fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Sinan Akyüz
Sinan Akyüz
Teknoloji ve bilim dünyasını yakından takip eden, geleceğin keşiflerine hayranlık duyan, yapay zeka, biyoteknoloji gibi alanlarda öğrenmeye ve bilgi paylaşmaya tutkuyla bağlıyım.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler