Cuma, Mart 29, 2024

Opera GX Artık Windows 11 Store’da!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Opera, oyuncular için özel olarak optimize edilmiş internet tarayıcısı Opera GX’i Windows 11’in uygulama mağazası Microsoft Store’a getirdiğini resmi olarak duyurdu. Opera GX tarayıcısı, hem oyun oynama hem de internette gezinmeden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olmak için CPU, RAM ve Ağ Sınırlayıcılar gibi benzersiz özelliklerle hem tasarım hem de işlevsellik açısından oyuncular için tasarlandı.

Opera GX internet tarayıcısının Microsoft Store’a gelmesi, Windows kullanıcılarının tercih ettikleri tarayıcıyı seçme konusunda daha kolay erişime ve daha fazla seçeneğe sahip oldukları anlamına geliyor. GX’in en son sürümü ayrıca kenar çubuğunda yerel Discord ve Twitch erişiminin yanı sıra Razer Chroma ve Corsair iCUE entegrasyonu ile birlikte geliyor.

Çevrimdışı iken oynayabileceğiniz oyun ‘Operius’

Bu entegrasyonlar, reaktif aydınlatmayı tarayıcı eylemlerinizle senkronize edebilmenizi sağlıyor. Ek olarak Opera GX artık WiFi kapalıyken – internet bağlantısı yokken – tarayıcınızda oynayabileceğiniz yeni bir arcade uzay nişancı oyunu olan Operius’u içeriyor.

Opera için Microsoft Store harika ve ilgili bir dağıtım kanalı ve Windows kullanıcılarına doğrudan ulaşmanın bir yolu çünkü artık Opera GX tarayıcısını web’de aramaya gerek kalmadan doğrudan işletim sistemlerinden alabiliyorlar. Opera GX’e daha kolay erişim, kullanıcıların ücretsiz, sınırsız, yerleşik bir VPN ve reklam engelleyicinin yanı sıra kenar çubuğunda yerleşik mesajlaşma programları ve sosyal ağlar elde etmesi anlamına gelir ve oyunla ilgilenen Windows kullanıcılarının gerçek bir tarayıcı alternatifi elde etmesine olanak tanır. onlar için tasarlandı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler