Cuma, Mart 29, 2024

Opera’nın Android Versiyonuna VPN Desteği Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Popüler tarayıcılar arasında bulunan Opera, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama ile Andorid versiyonunun VPN desteğine kavuşacağını dile getirmişti. Bugün ise firma yayınladığı yeni güncelleme ile beraber tüm kullanıcıların Android tarayıcı için VPN hizmetini ücretsiz bir şekilde kullanma imkanı sundu. Ayrıca önceden Opera, sınırsız ve ücretsiz bir VPN’i masaüstü tarayıcısına entegre ederek ederek bu alanda bir ilki başarmıştı.

İOS Versiyonu İçin Belirli Bir Tarih Yok

Opera’nın bu yeni özelliği 256 bit şifreleme sistemini kullanarak cihazınız ile VPN sunucusu arasında özel bir bağlantı oluşturuyor. Böylelikle internetde rahat bir şekilde gezinebileceksiniz. Tamamen ücretsiz ve sınırsı kotası bulunan bu VPN özelliği Asya, Avrupa ve Amerika olmak üzere üç farklı konum seçeneği ile bağlanma imkanı sunuyor.

 

 

OFA 51 VPN 2

 

Android platformunda bu özellik ile önemli bir konuma gelecek olan Opera, İOS işletim sistemlerine sahip akıllı telefonların VPN desteğine ne zaman kavuşacağı konusunda bir bilgi vermedi. Şu anlık belirli bölgelerde açık olan bu hizmetin yakın bir zamanda ülkemize de gelmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler