Perşembe, Nisan 18, 2024

Osmanlı’nın Battlefield 1’de Seçilebilir Olacağı Kesinleşti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battlefield‘ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, Osmanlı Devleti‘nin oyunda seçilebilir olacağı kesinleşti. Diğer devletler ile birlikte isteyen oyuncular Osmanlı Devleti‘ni seçebilecekler. Detaylar ve açıklamanın özeti haberimizde.

Osmanlı Devleti Nasıl Seçilecek ?

Battlefield 1‘in multiplayer modunda geçerli olacak olan seçim sisteminde isteyen oyuncular Osmanlı Devleti‘ni seçebilecekler. Her devletin kendine özgün arması olacağı gibi, silahlar ve ekipmanlar toplanabiliyor olacak.

 

Battlefield-Twitter

Resmi Twitter hesaplarından yaptıkları açıklama aslında beklenmiyordu. Sadece oyunculardan birisinin yazdığı soruya cevap olarak Battlefield çoklu oyunculu modunda alınabilecek ülkeleri listeledi. Atılan Tweet’e göre ülkeler şu şekilde olacak:

❱ İngiltere

❱ Almanya

❱ Avusturya-Macaristan

❱ İtalya

Osmanlı İmparatorluğu

❱ Amerika Birleşik Devletleri

Battlefield_1_Osmanli
Rusya ve Fransa Oyunda Olmayacak

Artık bu oyun bizim için milli bir oyuna dönüştüğü gibi, her vurduğumuz her attığımız kurşun birer görev olacak adeta. Ancak işin ilginç tarafı ABD‘den kat kat güçlü olan ve çok fazla kayıp veren ülkeler arasında bilinen Fransa ve Rusya oyun içerisinde yer almayacak.

Şuan için Osmanlı İmparatorluğu hakkında çok fazla açıklama yapılmadı. Ancak Reddit‘te sızdırılan bilgilere göre oyun içerisinde Anzak Koyu denilen bir harita yer alacak. Bu haritanın multiplayer modunda geçerli olacağı söyleniyor. Eğer Anzak Koyu gerçekten oyunda yer alacaksa, Çanakkale’de Gelibolu Yarımadası üzerinde Battlefield 1 heyecanını kat kat daha fazla yaşamış olacağız.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. Abi süper bişey olucak. ya zaten oyunda biz Türkler ecdatlarına karşı savaşsa oyunu direk çöpe atarız. Çanakkale falan süper olucak gene İngilizleri çıldırtıcaz 😀 (Osmanlı Devleti olması lazımdı oyunda çünki Türksüz tarih olmaz)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler