Perşembe, Nisan 25, 2024

Yeni Oyunu Spider-Man PS4’e Özel Olarak Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dün başlayan E3 2016 etkinliği hızla devam ederken, Marvel Comics‘in en çok tutulan karakteri Spider-Man‘ın yeni bir oyunu duyuruldu. YouTube’da yayınlanan yeni Spider-Man oyunu videosu sadece PS4 oyuncularına özel olacak.

Spider-Man’a Yeni Özellikler ve Yeni Kostüm

Bugün duyurulan Spider-Man, Insomniac Games tarafından geliştirildiği gibi, tamamen kendi senaryosuna sahip olarak piyasaya sürülecek. Oyunun şuan için sadece PS4 versiyonu olacağı belirtilirken, diğer platformlara gelip gelmeyeceği ise belli değil. Öte yandan aşağıda duyurusunun yapıldığı yeni Spider-Man videosunda dikkatimizi çeken pek çok detay bulunuyor. Birincisi Spider-Man’ın kostümünün daha detaylandırılarak ön tarafına beyaz bir örümcek deseni eklenmiş.

İkinci detay ise Spider-Man‘ın oyun içerisinde daha efektif saldırılara sahip olduğu ve düşmanları bu saldırılar ile ortadan kaldırırken daha güzel görüntülerin ortaya çıktığını söylememizde fayda var. Özellikle arabanın tavanına konup, elinde makineli tüfeği ile bekleyen kardeşimizi asması “o neydi gız” yorumunu yapmamıza neden oldu. Playstation‘un resmi blogundan yapılan açıklamaya göre yeni oyun alıştığımız ağ kafadan daha farklı olduğu ve suç ile savaşma konusunda profesyonel hale gelmiş bir Peter Parker’ın olacağı söylendi.

Spider-Man
Videodaki değiştirilen yeni kostüm tutulur mu, tutulmaz mı orası bilinmez ama oyunun sadece PS4‘e özel olması oyun severleri sıkıntıya sokabilir. Şuan için sadece Spider-Man olarak bildiğimiz oyunun 2017 yılının ilk çeyreğinde tanıtılması bekleniyor. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilir, ardından yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler